Servicios al corredor de la 6a Cursa Mercabarna

En aquesta edició també posarem a la vostra disposició els següents serveis i facilitats:

1. Accés

L’accés serà gratuït per a tots els que vingueu a gaudir de la 6a Cursa Mercabarna i de totes les activitats que us proposem.

2. Aparcament gratuït

Mercabarna disposa de més de 4.000 places d’aparcament, que el dia de la carrera estaran disponibles de manera gratuïta per a tots els que accediu al recinte.

3. Servei de recuperació i massatges

Després de córrer, tots els participants que ho necessiteu podreu relaxar la musculatura i alleujar possibles molèsties en el servei gratuït de massatges i teràpia vascular física.

4. Servei de guarda-roba

A la disposició dels participants de la carrera, i inclòs en la inscripció, es proporcionarà un servei de guarda-roba. En cap cas s’acceptaran reclamacions de pèrdua d’objectes valuosos (mòbils, cartera, ordinadors, etc.).

5. Assistència mèdica

Gaudireu d’un punt especial d’assistència a l’arribada i durant el circuit per a atendre qualsevol urgència.

6. Lavabos

Diversos lavabos portàtils estaran situats tant en la zona de sortida com de l’arribada i en l’espai destinat per a les activitats infantils.

7. Mostra fotogràfica i vídeo

Durant la carrera, JJ Vico realitzarà més de 2000 fotografies que es podran trobar posteriorment en aquesta pàgina web i en la pàgina de Facebook de la Carrera, així com també en la Web i en la pàgina de Facebook de JJ Vico.

8. Avituallaments

Dos avituallaments durant el recorregut de la carrera: en el km 5 del circuit (arribada de 5k) i en l’arribada de la carrera de 10k.

9. Punt del corredor – incidències – informació

S’habilitarà un punt perquè puguin ser resoltes els dubtes o incidències dels corredors i acompanyants. Les possibles incidències relacionades amb la inscripció s’atendran en horari de 7.00 a 9:45h.

10. Rellotges – Cronòmetre

Cronòmetre a l’Arribada i durant el recorregut amb el cotxe mòbil.

Orientacions bàsiques per al corredor

  • Inscripció: És obligatori portar el dorsal ben visible i el xip oficial Champion Xip per a la participació. Confirmar que la inscripció s’hagi realitzat correctament per a la cursa triada (5k o 10k). Es pot imprimir directament el comprovant de la inscripció des de la llista d’inscrits. Per a recollir el dorsal és imprescindible mostrar el comprovant i el DNI o document acreditatiu.
  • Roba: És preferible utilitzar la samarreta tècnica oficial de la cursa que s’obsequia als inscrits per a aconseguir una imatge uniforme en el transcurs de la cursa. Gràcies a les seves característiques tècniques, proporciona una millor transpiració i, per tant, un millor rendiment. Volem recordar que les temperatures i el sol a l’octubre encara poden ser elevades.
  • El dia de la prova és aconsellable prendre un desdejuni lleuger unes tres hores abans de l’inici de la cursa, vigileu amb els lactis, el cafè o amb les grans quantitats de sòlids.
  • Escalfament: És recomanable realitzar un bon escalfament, mínim 15 minuts abans de la cursa. També, és recomanable una bona sessió d’estiraments després de la cursa per a evitar lesions i per a aconseguir una millor relaxació dels músculs.
  • Durant l’entrenament previ i durant la cursa s’hauria de dedicar una atenció especial als peus: utilitzar calçat adequat. La roba ha de ser còmoda i transpirable. No és aconsellable portar sabatilles noves.
  • Hidrata’t: abans i durant la prova. En el km 5, aproximadament, hi ha un punt d’avituallament, i en la Meta un altre.
  • Dosa el teu esforç, cada quilòmetre està marcat.
  • Si en el transcurs de la prova es nota fatiga intensa o dolors musculars o articulars, és preferible parar i reposar. No fer-ho pot suposar no poder finalitzar la cursa.

Organitzador

Cursa Mercabarna

Causa solidària

Casal dels Infants