Premis de la 6a Cursa Mercabarna

El lliurament dels premis es realitzarà en l’escenari situat al carrer Major de Mercabarna.

  • Trofeus en la cursa individual distància de 10K al primer, segon i tercer classificat en la categoria femenina i masculina, i el primer classificat en la categoria de cadira de rodes, diversitat funcional visual, diversitat funcional auditiva, diversitat funcional intel·lectual i diversitat funcional física.
  • Trofeus en la cursa per equips distància de 10K al primer equip classificat de cada categoria (femení, masculí i mixt).
  • Trofeus en la cursa individual distància de 5K al primer, segon i tercer classificat en la categoria femenina i masculina, i el primer classificat en la categoria de cadira de rodes, diversitat funcional visual, diversitat funcional auditiva, diversitat funcional intel·lectual i diversitat funcional física.
  • Trofeus en la cursa per equips distància de 5K al primer equip classificat de cada categoria (femení, masculí, mixt).

Obsequis

Samarreta tècnica

Cada participant inscrit en la prova rebrà una samarreta tècnica commemorativa de l’edició d’enguany.

Esmorzar solidari

I després de la cursa, els participants gaudiran d’un esmorzar complet en Mercabarna de manera gratuïta. La resta d’assistents podran comprar el tiquet del menjar per 5€, tant a través del web com el mateix dia de la carrera.

Els diners recaptats es destinaran al Casal dels Infants.

Bossa del corredor

En finalitzar la cursa, els corredors recolliran la bossa del corredor plena de productes frescos i de qualitat gràcies a la col·laboració d’empreses situades en Mercabarna.

Organitzador

Cursa Mercabarna

Causa solidària

Casal dels Infants